Over ons

Over ons

1990

Hilco Nijmeijer start Annhil op 1 januari 1990 als eenmanszaak. Hij heeft op dat moment al veel ervaring opgedaan binnen de afbouw, wat hem het vertrouwen geeft voor zichzelf te beginnen. In het begin doet hij de klussen vooral samen met zijn vader.

Al snel blijkt dat Hilco meer aanvragen voor opdrachten krijgt dan hij aankan. Daarom neemt hij twee medewerkers in dienst. Ook de locatie van Annhil verandert op den duur. Zo verplaatst hij het magazijn van de slaapkamer in het ouderlijk huis naar Hoogeveen, maar blijft de administratie voorlopig nog binnenshuis. Nu hij twee medewerkers heeft houdt Hilco zich voornamelijk bezig met het aansturen van projecten en het voorbereiden van het werk.

Het team van Annhil betrekt het huidige pand aan de Stephensonstraat in Hoogeveen. Wij halen intussen grotere projecten binnen, zodat er meer personeel in dienst moet komen. Ook komt er ondersteuning op het gebied van administratie en werkvoorbereiding. 

1994

2007

De Hoogeveense Cascaderun is vanaf 2007 een vast onderdeel van ons bedrijf. Ieder jaar doen wij met een bedrijventeam mee. Op deze manier stimuleren wij de gezondheid van onze medewerkers, iets dat wij erg belangrijk vinden.

Foto team 2023

Om duidelijk onderscheid te maken tussen de diverse werkzaamheden, en de klant een volledig aanbod te geven voegt Hilco de installatietechniek toe aan Annhil.

2012

Heden

Nu is Annhil een bekende naam. Dagelijks werkt een enthousiast team hard voor de tevredenheid van klanten. Daarbij ligt de focus ook op de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Aandacht voor persoonlijke groei in de vorm van instructie en opleiding is daarom een van de speerpunten, maar ook veilig werken is essentieel. Daarom is Annhil sinds 1997 ISO 9001 en VCA* gecertificeerd.

In het team beschikken wij over veel kennis van en ervaring met de binnen afwerking van onder andere woningen, kantoren en ziekenhuizen. Daarnaast breiden wij die kennis nog iedere dag uit met relevante onderwerpen voor onze branches, zoals brandveiligheid, verlichting en akoestiek. Zo weten wij iedere klantwens te vervullen.

Toekomst

Wij blijven mooie projecten maken, met onze gemotiveerde medewerkers op een duurzame manier.