Installatietechniek

Luisteren, adviseren, creëren en monteren

  • Home
  • Installatietechniek

Expertise

Installatietechniek

U kunt bij Annhil terecht voor werkende, betrouwbare en duurzame verwarmings-, gas- en wateroplossingen. Zo treden wij graag buiten de gebaande paden met bijvoorbeeld een combiketel, wandverwarming, designradiator of een weersafhankelijke regeling van de binnentemperatuur. Daarmee dragen wij graag bij aan het aangenamer maken van uw (werkende) leven. Speciale aandacht hebben wij daarbij voor duurzaamheid. Wij leveren en plaatsen bijvoorbeeld zonne-energiesystemen waarmee u zelf op een veilige en betrouwbare manier in uw eigen energie kunt voorzien. Dus waar u ook naar op zoek bent, wij realiseren het voor u.

0591 51 24 84 info@annhilinstallatie.nl

Gespecialiseerd in

Badkamers & toiletten

Gespecialiseerd in badkamers en toiletten, zowel nieuwbouw als renovatie. Wij denken mee in het ontwerpen van uw badkamer qua afwerking en voeren dan uw wensen uit. Wij realiseren voor u een eigentijdse badkamer en/of toilet.

Onze service is wat ons nog unieker maakt

Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Wij werken met hoogwaardige materialen die geproduceerd worden door innovatieve fabrikanten. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek resultaat.
  • Wij bieden uiterst betrouwbare service aan onze klanten. Dit wordt ook door anderen gezien. Zo zijn wij bijvoorbeeld al jaren ATAG-Select dealer.
  • Wij verzorgen niet alleen de installatie, maar ook het onderhoud.
  • Ieder moment van de dag bereikbaar dankzij onze 24-uurs service. Dus werkt een apparaat niet naar behoren? Wij regelen vervanging binnen een dag.
  • Wij maken geen onderscheid tussen de grootte van de opdracht. Ook voor kleine klusjes, zoals de uitbreiding van de stoppenkast, kunt u bij ons terecht.

0

Projecten

0

Klanten

0

Medewerkers

0

Jaar ervaring