Installatietechniek

Luisteren, adviseren, creëren en monteren

  • Home
  • Installatietechniek

Expertise

Installatietechniek

U kunt bij Annhil terecht voor werkende, betrouwbare en duurzame verwarmings-, gas- en wateroplossingen. Zo treden wij graag buiten de gebaande paden met bijvoorbeeld een combiketel, wandverwarming, designradiator of een weersafhankelijke regeling van de binnentemperatuur. Daarmee dragen wij graag bij aan het aangenamer maken van uw (werkende) leven. Speciale aandacht hebben wij daarbij voor duurzaamheid. Wij leveren en plaatsen bijvoorbeeld zonne-energiesystemen waarmee u zelf op een veilige en betrouwbare manier in uw eigen energie kunt voorzien. Dus waar u ook naar op zoek bent, wij realiseren het voor u. 

Naast het installeren van verschillende oplossingen, onderhouden wij ook uw Cv-ketel. U kunt een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Dan komen wij jaarlijks bij u langs om de ketel schoon te maken. Geen zorgen meer over het onderhoud. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak en komen bij u langs op een passend tijdstip. Neem contact met ons op voor de huidige abonnementen en kosten. 

0591 51 24 84 info@annhilinstallatie.nl

Onze service is wat ons nog unieker maakt

Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Wij werken met hoogwaardige materialen die geproduceerd worden door innovatieve fabrikanten. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek resultaat.
  • Wij bieden uiterst betrouwbare service aan onze klanten. 
  • Wij verzorgen niet alleen de installatie, maar ook het onderhoud.
  • Ieder moment van de dag bereikbaar dankzij onze 24-uurs service. Dus werkt een apparaat niet naar behoren? Wij regelen vervanging binnen een dag.
  • Wij maken geen onderscheid tussen de grootte van de opdracht. Ook voor kleine klusjes, zoals de uitbreiding van de stoppenkast, kunt u bij ons terecht.

0

Projecten

0

Klanten

0

Medewerkers

0

Jaar ervaring