Binnenafbouw

Binnenafbouw

Expertise

Systeemplafonds

Bij Annhil weten wij het als geen ander: geen enkel gebouw is hetzelfde. Maar ook de wensen van onze klanten verschillen. Daarom zijn wij zeer allround wat betreft de mogelijkheden die wij bieden. Wij gebruiken wanden bijvoorbeeld niet alleen om een ruimte in te delen, maar ook om kabels en leidingen weg te werken in nieuwbouwwoningen en bij nieuw wanden. Daarnaast renoveren wij bestaande muren en verhogen wij op diverse manieren de levensduur van een gebouw of woning. Op het gebied van wanden is niets te gek:

0528 27 99 11 info@annhil.nl

Alles kan

Diverse mogelijkheden

Wanneer het aankomt op onze plafonds zijn wij al net zo divers. Ons aanbod bestaat onder andere uit systeemplafonds, gipsplafonds of lamellenplafonds. Deze zijn beschikbaar in iedere denkbare kleur, maat en type. Naast de ‘standaard’ plafonds bieden wij ook unieke oplossingen aan, zoals ons naadloze akoestische plafond.

Dit plafond combineert strak design met functionaliteit en heeft een zeer hoge geluidsabsorptie. Wilt u meer weten over onze fantastische wanden en plafonds? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag alles over!

Onze service is wat ons nog unieker maakt

Op het gebied van wanden is niets te gek

  • Moderne wanden van glas, gipsplaat of een combinatie (demontabel)
  • Traditionele wanden van hout
  • Metal stud wanden met gipskartonplaten

0

Projecten

0

Klanten

0

Medewerkers

0

Jaar ervaring