Binnenafbouw

Binnenafbouw bij Annhil

Wij zijn experts in binnenafbouw. Bij Annhil weten wij het als geen ander: geen enkel gebouw is hetzelfde. Maar ook de wensen van onze klanten verschillen. Daarom zijn wij zeer allround wat betreft de mogelijkheden omtrent binnenafbouw.

Expertise

Specialist in binnenafbouw

Voor binnenafbouw bent u bij Annhil aan het juiste adres. Denk hierbij aan systeemplafonds en strak afgewerkte wanden. Wij gebruiken wanden niet alleen om een ruimte in te delen, maar ook om kabels en leidingen weg te werken in nieuwbouwwoningen en bij nieuwe wanden. Daarbij renoveren wij ook bestaande muren en verhogen wij op diverse manieren de levensduur van een gebouw of woning. Neem direct contact op voor elke klus omtrent binnenafbouw.

0528 27 99 11 info@annhil.nl

Alles kan

Experts in systeemplafonds 

Wanneer het aankomt op onze plafonds zijn wij net zo divers. Er zijn verschillende plafonds waarbij wij aan uw wensen kunnen voldoen. Zo heeft een systeemplafond het voordeel dat de akoestiek in uw ruimte verbetert en daarnaast is product brandwerend. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Ons aanbod bestaat onder andere uit:

  • Systeemplafonds
  • Gipsplafonds
  •  Lamellenplafonds

Deze plafonds zijn beschikbaar in iedere denkbare kleur, maat en type. Naast de ‘standaard’ plafonds bieden wij ook unieke oplossingen aan, zoals ons naadloze akoestische plafond. Dit plafond combineert strak design met functionaliteit en heeft een zeer hoge geluidsabsorptie. Met meer dan 5000 geleverde projecten, 30 werknemers en meer dan 30 jaar ervaring zijn we zeker dat wij u perfect van dienst kunnen zijn als het aankomt op binnenafbouw.

Wij zijn gecertificeerd Rockfon Mono Acoustic afwerkers. 

Onze binnenafbouwservice is wat ons nog unieker maakt

Op het gebied van wanden is niets te gek

  • Moderne wanden van glas, gipsplaat of een combinatie (demontabel)
  • Traditionele wanden van hout
  • Metal stud wanden met gipskartonplaten

0

Projecten

0

Klanten

0

Medewerkers

0

Jaar ervaring