• Wij gaan voor kwaliteit

  Wij realiseren diverse projecten voor onze klanten en combineren daarbij onze twee expertises: binnenafwerking en installatietechniek.

  Binnenafbouw Installatietechniek
 • Wij gaan voor kwaliteit

  We realiseren diverse projecten voor onze klanten en combineren daarbij onze twee expertises: binnenafwerking en installatietechniek.

  Binnenafbouw Installatietechniek

Binnenafwerking & Installatietechniek

Annhil werkt onderscheidend, maar maakt geen onderscheid. Een grote of kleine opdracht maakt bij ons geen verschil. Wij leveren altijd kwaliteit en voeren ons werk naar volledige tevredenheid uit. 

 

Sinds 1 april 2023 geldt de gasketelwet, wij zijn hiervoor gecertificeerd. 

 • Armstrong
 • Atag
 • Rockfon

Wat wij doen

Wij maken het plaatje compleet

Binnenshuis is waar wij ons thuis voelen. Dat is waar wij​​ het verschil maken voor onze particuliere en zakelijke klanten. Dit doen wij met een team van experts. Dit zijn échte vakmensen die zich gespecialiseerd hebben in het volgende:

Installatie van systeemplafonds en -wanden, naadloze akoestische plafonds en de bijbehorende technische en bouwkundige voorzieningen.

Installatie van duurzame materialen, water-, gas-, elektra-, koeling- en verwarmingsinstallaties.

Installatie van systeemplafonds en -wanden, naadloze akoestische plafonds en de bijbehorende technische en bouwkundige voorzieningen.

Installatie van duurzame materialen, water-, gas-, elektra-, koeling- en verwarmingsinstallaties.

 • Foto 4
 • Foto 3
 • Foto 2
 • Foto 1

0

Projecten

0

Klanten

0

Medewerkers

0

Jaar ervaring

Systeemplafonds

Installatietechniek

We zijn

Aangesloten bij brancheverenigingenBij Annhil

Is iedere dag anders

Stuur een mail naar info@annhil.nl of bel 0528-279911 voor een vrijblijvende offerte. Wilt u materiaal afhalen? Neem dan contact op voor de actuele voorraad of levertijden.

Zo voorzien wij de ene dag een bedrijfspand volledig van nieuwe wanden en plaatsen wij de andere dag een designradiator of vloerverwarming. Wat hetzelfde blijft, is onze aandacht voor u als klant. Wij bieden u service op ieder moment. Daarnaast is én blijft duurzaamheid belangrijk voor Annhil. Wij werken veelvuldig met duurzame materialen, waaronder natuurproducten. Dit maakt de keuze voor Annhil meer dan verantwoord!

Wie wij zijn

Wij zijn er voor je

Wij zijn er op ieder moment voor onze klanten.
Dat zeggen we niet alleen, dat laten wij zien. Dat betekent dat wij:

Onze afspraken nakomen

Een vertrouwelijke en duurzame relatie opbouwen

Betrouwbare service leveren

Ons flexibel opstellen

Samen het project ingaan en met u meedenken

Passend advies geven

Wij willen overtreffen

Iedere dag met een doel

Wij werken iedere dag met die doelen in ons achterhoofd. Iedere medewerker van Annhil straalt dit ook uit. Wij willen namelijk iedere dag de verwachting van de klant overtreffen. Net dat beetje extra geven, dat is waar wij met ons hechte team naar streven. Bij ons vindt u geen standaardoplossingen, maar unieke mogelijkheden.

Systeemplafonds Installatietechniek